Nyheter

Medlemsmöte på banan kl 11:00 lördagen den 17/9. Efter det kommer vi att ha träning, träningen söndag den 18/9 utgår därför.

Protokoll nr 10 från FS finns nu att läsa under Medlemssida/Dokument

Uppdatering! Funktionärer är fixade, Tack alla som ställt upp! Den 25/9 har vi en Kennelträff bokad för 21 stycken basenji.

Vill redan nu flagga för medlemsmötet den 17/9. Vill ni ta upp något på dagordningen mailar ni vhssekreterare@gmail.com, senast 3/9 20.00 så att jag hinner skicka ut dagordningen. Plats: klubbstugan.Tid:11.00Träning efter mötet.

Whippet pokalen kommer att delas ut under tävlingen den 16:e oktober.

Observera att onsdagsträningarna är avslutade för säsongen. Välkomna på helg träningar 10/9, 17/9 samt 24/9. Observera att helgerna är lördagar istället för söndagar pga aktiviteter på banan.

Inställd träning 4/9 pga tävling lördag 3/9. Önskar du träna din hund är du välkommen som funktionär på lördag och kan då träna efter tävlingen. För att vara funktionär kontakta vhsordforande@gmail.com, det saknas bla folk i fiket, nån som kan gå med målfoto osv. Uppgifter som alla kan hjälpa till med och inte behöver någon tidigare erfarenhet.

Är det nån som kan tänka sig att vara funktionär under våran tävling 3:e september så kontakta vhsordforande@gmail.com via mail.

© Västerås hundkapplöpningsällskap
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!